Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Scala Vrijwilligerscentrale
Zet je talent in!

Nieuws

OPROEP: Meld jouw held aan voor de Vrijwilligers Wall of Fame!

In samenwerking met de twee lokale fotoclubs AFFCO en Harambe en professioneel fotograaf Anne Westerhof, gaan wij vanuit Plek voor Talent een bijzondere Wall of Fame van vrijwilligers maken. Waarom? Omdat vrijwilligers harstikke waardevol zijn voor onze samenleving, en dus ook voor de gemeente Ooststellingwerf. En wij willen deze groep én het vrijwilligerswerk graag in de spotlights zetten.

Afgelopen dinsdagavond zijn de fotoclubs samengekomen bij Scala in Oosterwolde voor een fotoworkshop onder leiding van fotografe Anne Westerhof en haar rechterhand Jan. Tijdens deze workshop hebben de fotoclubs (extra) kennis met elkaar gemaakt, elkaars proeffoto’s bekeken en dit gezamenlijk besproken waarbij er tips en trucs werden uitgedeeld door Anne en Jan.

En nu kan de Wall of Fame bijna los! Wat moet er dan nog gebeuren? Nou, we missen eigenlijk nog een heel belangrijk deel: de vrijwilligers! Dus ben of ken jij een vrijwilliger die met plezier vrijwilligerswerk doet? Dan zoeken we jou voor onze Vrijwilligers Wall of Fame.

Heb jij een waardevolle vrijwilliger in jouw organisatie? Meld die dan nu aan, dan maken we een afspraak voor een prachtige foto die de vrijwilliger in kwestie uiteraard ook zelf krijgt, naast het plekje op de Wall of Fame. Ben jij zelf één van deze vrijwilligers, die het vrijwilligerswerk wil vertegenwoordigen? Neem dan contact op met je organisatie en vraag of zij jou willen aanmelden!

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld hierin de naam van de vrijwilliger, de organisatie en hoe we de vrijwilliger kunnen bereiken.

In het najaar van 2023 wordt de (reizende) Wall of Fame gepresenteerd in Ooststellingwerf. 

Ooststellingwerf, vrijwilliger, spotlight

  • Aangemaakt op .